instaicon fbicon
logo
flag_en

PARTNEREINK

underline
aycm
ALL YOU CAN MOVE

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass olyan sportbérlet, amellyel országoszerte több sportlétesítmény - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, korcsolyapályák, stb. is - korlátlanul használható. Termünk az M-es csomagtól látogatható.

Megnézem »
absolutelive
ABSOLUTE LIVE

Funkcionális sportitalok - A formádhoz a tartalom! A mindennapi tevékenységek végzése közben nyújtanak segítséget az italok hatóanyagai, megőrizve azok üdítő jellegét is.

Megnézem »
tatami
TATAMI-SPORTS

Küzdősport világszövetségek által hitelesített és rendszeresített verseny- és edző tatamik, terem burkolatok. 25 éve a piac vezető gyártója.

Megnézem »
mkb
MKB BANK

Szép-kártya elfogadóhelyként együttműködő partnerünk az MKB Bank Nyrt.

Megnézem »
scitec
SCITEC NUTRITION

A SCITEC NUTRITION® Európa egyik vezető táplálékkiegészítő gyártója és forgalmazója, a magyar piac domináns szereplője. 700 termék-variánssal, 115 ízzel. A termékek egy testépítő és egy egészségére ügyelő átlagember szükségleteit egyaránt kielégítik.

Megnézem »
mania
MÁNIA FITNESS

A Mánia Fitnessnél használt - újszerű és ÚJ konditermi berendezések, kardiogépek és erőgépek, továbbá mindenféle konditermi kiegészítők megtalálhatóak.

Megnézem »
otp
OTP BANK

Szép-kártya elfogadóhelyként egyik együttműködő partnerünk az OTP Bank Nyrt, Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja.

Megnézem »
kh
K&H BANK

Szép-kártya elfogadóhelyként együttműködő partnerünk a K&H Bank.

Megnézem »