instaicon fbicon
logo
flag_en

SZEMÉLYI EDZŐINK

underline
TÓTHNÉ BERTA MÓNIKA TÓTHNÉ BERTA MÓNIKA PELYVÁS ÁRMIN PELYVÁS ÁRMIN BOTH ZSÓFIA BOTH ZSÓFIA TOKODI LUCA TOKODI LUCA DÉZSI ELŐD DÉZSI ELŐD TÓTH RÓBERT TÓTH RÓBERT

 

🠕   Válassz egy edzőt!   🠕

 

moni

TÓTHNÉ BERTA MÓNIKA

underline

Tóthné Berta Mónika vagyok, személyi edző és fitnesz versenyző. A sport és a testmozgás mindig az életem része volt, már tinédzserkoromban látogattam az edzőtermeket, a súlyzós edzéseket már akkor is nagyon szerettem. Mindig vékony alkat voltam, sőt túlságosan vékony, ezért szerettem volna magamra izmot építeni, persze akkor még nem tudatosan. 20 éves voltam, amikor megszületett a fiam, ezután pár év kihagyás következett az edzéseimben. 12 éves volt, amikor egyik pillanatról a másikra a Honvéd labdarúgó akadémiára került és mivel egyke gyerek hirtelen rengeteg szabadidő állt rendelkezésemre. Ekkor kezdtem el rendszeresen a súlyzós edzéseket heti 4-5 alkalommal. Hosszas rábeszélés után elhatároztam, hogy kipróbálom a versenyzést is. A 2018-as tavaszi szezonban mutatkoztam be, az első 3 versenyen sikerült egy arany és 4 bronzérmet szereznem. A 2018-as Európa Bajnokságon III. helyezést értem el. Jelenlegi célkitűzésem, hogy legjobb tudásom szerint segítsek az embereknek leküzdeni a mozgást nélkülöző életvitelt az egészségük megőrzése mellett, valamint, hogy számukra optimális fizikumot érjenek el szakszerű, változatos és biztonságos felügyelet mellett. Ezen felül aktív versenyzőként örömmel adom át tapasztalataimat személyre szabott étrenddel és edzéstervvel. Ha célod az alakformálás és a jó kondíció elérése, valamint szeretnél magabiztosabb lenni egy számodra ideális testben, de nem rendelkezel megfelelő gyakorlattal és nem tudod hogyan kell helyesen használni a konditermi gépeket, ha kezdő vagy ha hosszabb ideje edzel, de nem értél el eredményt, fejlődést, ha fogyni, formásodni, erősödni szeretnél vagy akár megfelelő izomtömegnövelés után a színpadon állva sikereket elérni keress fel bátran! A Te elszántságoddal és az én motivációmmal a siker garantált!

+3670/637 8176

@monika.tothneberta

Pelyvás Ármin

PELYVÁS ÁRMIN

underline

Mióta az eszemet tudom, mindig is fontos részét képezte az életemnek a sport. Gyerekkoromban a labdarúgás és a röplabda szerelmeseként mindkét sportágat versenyszerűen űztem, 19 évesen kezdtem el súlyzós edzéseket is végezni, amelyet a mai napig töretlen lelkesedéssel csinálok.

Tanulmányaimat szintén a sportnak szenteltem, az ELTE-n diplomáztam mint sportszervező, ezt követően személyi edzőként a Weider Professional iskolában végeztem.

Sportszakemberként úgy gondolom, hogy a közös edzéseinken túl a vendégeim egészségesebb életmódjában egyfajta támaszként, mentorként is jelen kell lennem. Azt szeretném, amikor belenézel a tükörbe, büszke legyél, jól érezd magad a bőrödben, de ami szerintem még ennél is fontosabb: a mozgás adta mentális egészséget is érezd.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, hogy elkezd új életmódodat, esetleg elveszve érzed magad az eszközök és gépek között, vagy csak szimplán motivációra van szükséged, hogy elérd céljaid, bátran fordulj hozzám, segítek Neked!

+36 30 365 2583

@arminpelyvas

Pálinkás Marcell

BOTH ZSÓFIA

underline

Több sportágba is belekóstoltam életem során. Versenyeken is részt vettem és hogyha belegondolok, sosem volt még olyan szakasza az életemnek, amikor nem sportoltam volna valamit. Legmarkánsabb nyomokat a sportaerobik és a lovas sportok hagytak bennem.

A sport sokat formálta jellememet és hatalmas boldogságforrásként szolgált, így nem volt kérdés, hogy tanulmányaimat ez irányba kezdem el terelgetni. Út közben sok terület felkeltette az érdeklődésemet, így az életmód és táplálkozás is, mely fontos részét képezi a sportos életnek. Végül mégis a mesterdiplomám megszerzése alatt ébredtem rá, hogy mind közül a mozgásszervi rehabilitáció az, ami igazán érdekel. Az egyetemről kilépve még inkább hajtott a tudásvágy, hiszen éreztem, hogy sokkal specifikusabban szeretnék rálátni a különböző sportsérülésekre, mozgásszervi fájdalmakra és azoknak megoldására. Ez idő alatt ezt csak erősítette bennem az, hogy egyre többen fordultak hozzám tanácsért, hiszen a mozgást és sportot nem akarták feladni, azonban fájdalom gyötörte őket. Így tettem szert humánkineziológus Msc diplomám után korrektív tréneri szakmai végzettségemre.

Rehabilitációs szemléletemet aligha tudom levetkőzni a személyi edzések során, így edzéseimen sokszor találkozhatsz olyan eszközökkel, amiket mindkét területen használok (gumikötelek, dynair, bosu stb). Célom, hogy a hétköznapokon jól érezd magad a bőrödben és egy olyan test birtokában legyél, ami minden helyzetben jól funkcionál, erős és energikus.

Az edzéseken törekszem a változatosságra, így nem csak az izmokat, de az idegrendszert is jótékonyan lefárasztjuk, hogy a feladatokra való koncentrálás során ne jussanak eszedbe az elmúlt napod/heted alatt felgyülemlett gondok és végre tényleg kikapcsolódhass és magadra figyelhess. Hogyha te is akarod, én ebben segítelek téged töretlen lelkesedéssel!

+36 30 582 71 94

@euritmiamozgasmuhely

Weboldalam

Tokodi Luca

TOKODI LUCA

underline

Kedves Idegen!

Tokodi Luca vagyok, személyi edző és bikini fitnesz versenyző. A súlyzós edzés 7 éve van jelen az életemben, és gyökerestől megváltoztatta azt. Szeretném, ha a vendégeim is átélhetnének egy hasonlóan pozitív változást, és megtalálnák önmagukat a sportban. Hivatásom, hogy megtanítsam az embereket helyesen mozogni, a 21. századi mozgásszervi problémákat kiaknázva, és olyan szokásokat építsünk a mindennapjaikba, amik a hosszú távú egészségüket szolgálják.

“A sport a test útján nyitja meg a lelket”

Úgy gondolom, hogy a fizikai, pszichikai és pszichés jóllétünk állapota összefügg, egymástól elválaszthatatlan. Szervezetünk is az egyensúly megtartására törekszik, így azzal tehetünk a legtöbbet érte, ha mi is erre törekszünk, elkerüljük a drasztikus szélsőségeket.

Amit nálam megtalálsz:

  • Brutális farizomformáló edzések
  • Pozitív, motiváló közeg, jó hangulatú edzések
  • Erőelemekkel, funkcionális gyakorlatokkal fűszerezett testépítő stílusú edzések

Amivel nálam tuti nem fogsz találkozni:

  • Megalázó, demotiváló megjegyzések
  • Ételcsoportok démonizálása
  • Bodyshaming

Végzettségem:
Sportedző - Testépítés & Fitness

+36 30 657 2290

@kondikiralylany

Dézsi Előd

DÉZSI ELŐD

underline

Sziasztok szeretnék bemutatkozni, mint személyi edző. A nevem Dézsi Előd, Erdélyből származom. A szenvedélyem az egészség és a testmozgás iránt már gyerekkorom óta megvan. 6 éves koromban kezdtem a sportolást, azon belül is a labdarúgást, és 12 évig űztem a sportágat. Az életem során rengeteg tapasztalatot szereztem a sport terén, és most ezt a tudást szeretném veled is megosztani. Több, mint 3 éve dolgozom személyi edzőként.

Elkötelezett vagyok az emberek segítésében, abban, hogy elérjék a testi és mentális céljaikat. Tudom, hogy mindenki más, és mindenki egyedi igényekkel rendelkezik, ezért minden edzéstervemet személyre szabom, figyelembe véve az egyéni képességeket, célkitűzéseket és korlátozásokat. A legfontosabb számomra az, hogy segítsek neked a legjobb formádat megtalálni, és ebben minden lépésben támogatlak.

Tanulmányaim során a testmozgás, a táplálkozás és az egészséges életmód területén is mélyreható ismeretekre tettem szert, és mindig naprakész vagyok a legújabb trendekkel és kutatási eredményekkel. Ez lehetővé teszi számomra, hogy hatékony és biztonságos edzésprogramokat állítsak össze, amelyek segítenek elérni a céljaidat. Nem csupán egy edzőként, hanem egy támogató partnerként is számíthatsz rám az utad során. Minden edzésnél és találkozónál a legjobb tudásom szerint fogok segíteni, hogy elérjük a kitűzött célokat, legyen az fogyás, izomnövelés, teljesítményjavítás vagy bármilyen más egészségügyi cél.

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségre van szükséged az egészséged és testi kondíciód javításában, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. Nagyon szeretnék segíteni neked abban, hogy egy egészségesebb és boldogabb élet felé vezessen az utad. Várom a lehetőséget, hogy együtt dolgozhassunk az álmaidért!
Üdvözlettel, Dézsi Előd

+36 20 232 1702

Dezsi Elod

@dezsi_elod1

Tóth Róbert

TÓTH RÓBERT

underline

Tóth Róbert vagyok személyi edző és sportoktató. A sport 5 éves korom óta az életem része, mivel 18 évig versenyszerűen/profi labdarúgó voltam. A labdarúgásban már nagyon nagy hangsúlyt fektetnek az edzőtermi edzésekre is, volt szerencsém évekig korosztályos válogatott lenni ezáltal remek szakemberektől tanulhattam és sajátíthattam el a tudásomat, mind felépített edzéstervben és táplálkozásban egyaránt. Az én személyes célom segíteni az embereknek a legjobb tudásomat átadva elérni a céljukat szakszerűen és biztonságos felügyelet mellett. Ezen felül személyre szabott étrenddel tudok segíteni, ugyanis az edzés a konyhában kezdődik és elengedhetetlen része a megfelelő fizikum eléréséhez.

Ha céljaid között szerepel az alakformálás és egy egészséges fizikum elérése, amelyben magabiztosabbnak érzed magadat, de nem rendelkezel megfelelő gyakorlattal és nem tudod hogyan kell helyesen használni a konditermi gépeket, ha kezdő vagy, ha hosszabb ideje nem edzel, de nem vagy elégedett az eredménnyel akkor keress bizalommal, mert EGYEDÜL MINDEN NEHÉZ, DE EGYÜTT SEMMI SEM LEHETETLEN!

+36 70 22 39 770

@tonyo_55