instaicon fbicon
logo
flag_en

SZEMÉLYI EDZŐINK

underline
HÉRICS NÓRA HÉRICS NÓRA VARGA DÁVID VARGA DÁVID TÓTHNÉ BERTA MÓNIKA TÓTHNÉ BERTA MÓNIKA PELYVÁS ÁRMIN PELYVÁS ÁRMIN PÁLINKÁS MARCELL PÁLINKÁS MARCELL BOTH ZSÓFIA BOTH ZSÓFIA

 

🠕   Válassz egy edzőt!   🠕

 

nora

HÉRICS NÓRA

underline

Lassan 10 éve foglalkozom tudatosan a sportolással és saját magam fejlesztésével. Magával a súlyzos edzés világával 2012-ben ismerkedtem meg, és azóta vált a mindennapjaim részévé. 2015-ben beiratkoztam az IFBB nemzetközi szakedzői képzésére, amit sikeres záróvizsgával el is végeztem. Ezalatt az idő alatt olyan emberekkel dolgozhattam együtt, mint Palatinus Tünde (Fitness világbajnok) és Veres Tamás, a Muscle and Brain megalapítója és szakedzője. 2017 tavaszáig én is ezt a csapatot erősítettem, mint bikinifitness model. Majd tudás és tapasztalt bővítés céljából, következő versenyfelkészüléseimet Kökény Béla IFBB PRO bajnok felügyelte. Ezalatt az idő alatt, rengeteget tanultam tőle, és ezt a tudást és sport szeretet szeretném átadni minden egyes edzettemnek is. Versenyfelkészüléseim mellett elkezdtem külön, személyreszabott edzéseket tartani, és a jövőben is már csak ezzel szeretnék foglalkozni. Tudásom bővítése mindig fontos volt számomra, éppen ezért iratkoztam be a MyMove csoportos instruktori képzésre is. Jelenleg a személyi edzések mellett, a MyMoove race Team tagjait készítem fel versenyekre, bikini és bodyfitness kategóriákban. Versenymúlt: Utoljára 2018ban álltam színpadra, abban az évben szereztem meg eddigi legjobb eredményemet, ami a WBPF Európa bajnoki címe volt. Azóta folyamatosan kacérkodom a versenyzés gondolatával…de ez még a jövő zenéje :)

+3620/364 0774

@hrcspersonaltraining

david

VARGA DÁVID

underline

Varga Dávidnak hívnak. Már 6-7 éves koromban elkezdtem sportolni (focizni) 14 éves koromig, amikor is beszippantott a számítógépek világa. Egészen 19 éves koromig sokkal jobban érdekelt ez a világ, mint a mozgás. Időközben 123 kg-ra gyarapodtam, az életminőségem rohamos romlásnak indult, emellett még vállsérülést is szenvedtem! Életem talán egyik legnehezebb időszaka volt.. Eljött hát a változtatások ideje. Elhatároztam magam, eljártam újra focizni, a heti 3 edzés és 2 meccs megtette a hatását. Természetesen mellette az étkezésemre is nagyon odafigyeltem. Az eredményem magáért beszél, -38 kg másfél év alatt. Habár a sok munka meghozta a "gyümölcsét", egy sajnálatos térdsérülés miatt abba kellett hagynom a focit. Új kihívás után kellett néznem, és így találtam rá a testépítésre. Rögtön elvégeztem a testépítő és fitness oktatói alaptanfolyamot az Art-ban. Frissen szerzett tudásomat kiegészítettem egy trx oktatói képzéssel is. Ezek után a személyi edző tanfolyamot is sikeresen elvégeztem, de nincs megállás, végkimerülésig képzem magam. :D Hiszem, hogy "jó pap holtig tanul" :))) Azért választottam ezt a hivatást, mert szeretném még több emberrel megszerettetni a mozgást, illetve segíteni nekik céljaik elérésében. Nekem sikerült! Segítek, hogy neked is sikerüljön!

+3670/949 2362

@davidfitness91

moni

TÓTHNÉ BERTA MÓNIKA

underline

Tóthné Berta Mónika vagyok, személyi edző és fitnesz versenyző. A sport és a testmozgás mindig az életem része volt, már tinédzserkoromban látogattam az edzőtermeket, a súlyzós edzéseket már akkor is nagyon szerettem. Mindig vékony alkat voltam, sőt túlságosan vékony, ezért szerettem volna magamra izmot építeni, persze akkor még nem tudatosan. 20 éves voltam, amikor megszületett a fiam, ezután pár év kihagyás következett az edzéseimben. 12 éves volt, amikor egyik pillanatról a másikra a Honvéd labdarúgó akadémiára került és mivel egyke gyerek hirtelen rengeteg szabadidő állt rendelkezésemre. Ekkor kezdtem el rendszeresen a súlyzós edzéseket heti 4-5 alkalommal. Hosszas rábeszélés után elhatároztam, hogy kipróbálom a versenyzést is. A 2018-as tavaszi szezonban mutatkoztam be, az első 3 versenyen sikerült egy arany és 4 bronzérmet szereznem. A 2018-as Európa Bajnokságon III. helyezést értem el. Jelenlegi célkitűzésem, hogy legjobb tudásom szerint segítsek az embereknek leküzdeni a mozgást nélkülöző életvitelt az egészségük megőrzése mellett, valamint, hogy számukra optimális fizikumot érjenek el szakszerű, változatos és biztonságos felügyelet mellett. Ezen felül aktív versenyzőként örömmel adom át tapasztalataimat személyre szabott étrenddel és edzéstervvel. Ha célod az alakformálás és a jó kondíció elérése, valamint szeretnél magabiztosabb lenni egy számodra ideális testben, de nem rendelkezel megfelelő gyakorlattal és nem tudod hogyan kell helyesen használni a konditermi gépeket, ha kezdő vagy ha hosszabb ideje edzel, de nem értél el eredményt, fejlődést, ha fogyni, formásodni, erősödni szeretnél vagy akár megfelelő izomtömegnövelés után a színpadon állva sikereket elérni keress fel bátran! A Te elszántságoddal és az én motivációmmal a siker garantált!

+3670/637 8176

@monika.tothneberta

Pelyvás Ármin

PELYVÁS ÁRMIN

underline

Mióta az eszemet tudom, mindig is fontos részét képezte az életemnek a sport. Gyerekkoromban a labdarúgás és a röplabda szerelmeseként mindkét sportágat versenyszerűen űztem, 19 évesen kezdtem el súlyzós edzéseket is végezni, amelyet a mai napig töretlen lelkesedéssel csinálok.

Tanulmányaimat szintén a sportnak szenteltem, az ELTE-n diplomáztam mint sportszervező, ezt követően személyi edzőként a Weider Professional iskolában végeztem.

Sportszakemberként úgy gondolom, hogy a közös edzéseinken túl a vendégeim egészségesebb életmódjában egyfajta támaszként, mentorként is jelen kell lennem. Azt szeretném, amikor belenézel a tükörbe, büszke legyél, jól érezd magad a bőrödben, de ami szerintem még ennél is fontosabb: a mozgás adta mentális egészséget is érezd.

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged, hogy elkezd új életmódodat, esetleg elveszve érzed magad az eszközök és gépek között, vagy csak szimplán motivációra van szükséged, hogy elérd céljaid, bátran fordulj hozzám, segítek Neked!

+36 30 365 2583

@arminpelyvas

Pálinkás Marcell

PÁLINKÁS MARCELL

underline

A sport már egész fiatal korom óta az életem része. A szüleim és testvérem hatására elkezdtem kosarazni amibe azonnal beleszerettem. Nagy hatással volt rám ez a sport ugyanis megtanított a csapatmunkára, a kemény munkára, de ami a legfontosabb, küzdésre. 14 éves koromban egy csukló törés miatt abba kellett hagynom a kosarat, de nem akartam teljesen abbahagyni a testi mozgást. Magam alatt voltam, nem tudtam mi tévő legyek, amikor egy kedves ismerősöm elhívott egy kondi terembe. Egy átlagos, vékony fiú voltam. A testépítésben megtaláltam ami elveszett, és még többet. Eleinte hobbiból jártam, azonban az idő múlásával egyre komolyabban és elszántabban álltam ehhez a sporthoz. Odafigyeltem a helyes táplálkozásra, és a rendszeres edzésre, ami meg is hozta az eredményt. Több ismerősöm kért tőlem tanácsokat étkezésben és edzésben egyaránt, a fejlődésük pedig szemmel látható volt. Ez elég motivációt adott hogy elvégezzem a Fitness Akadémián a Testépítés-Fitness sportoktatói képzésüket. Az önfejlesztésemet sose fogom abbahagyni, ugyanis ez egy véget nem érő út! Mindig van valami újat tanulni és a fejlődés örök. Arra törekszem hogy minden edzettemnek átadjam tudásomat, és hogy ne csak fizikálisan erősödjön, hanem mentálisan is.

Ha úgy érzed készen állsz a változásra keress fel, és kezdjük el közösen a munkát!

+36 30 662 50 94

Pálinkás Marcell

Pálinkás Marcell

BOTH ZSÓFIA

underline

Több sportágba is belekóstoltam életem során. Versenyeken is részt vettem és hogyha belegondolok, sosem volt még olyan szakasza az életemnek, amikor nem sportoltam volna valamit. Legmarkánsabb nyomokat a sportaerobik és a lovas sportok hagytak bennem.

A sport sokat formálta jellememet és hatalmas boldogságforrásként szolgált, így nem volt kérdés, hogy tanulmányaimat ez irányba kezdem el terelgetni. Út közben sok terület felkeltette az érdeklődésemet, így az életmód és táplálkozás is, mely fontos részét képezi a sportos életnek. Végül mégis a mesterdiplomám megszerzése alatt ébredtem rá, hogy mind közül a mozgásszervi rehabilitáció az, ami igazán érdekel. Az egyetemről kilépve még inkább hajtott a tudásvágy, hiszen éreztem, hogy sokkal specifikusabban szeretnék rálátni a különböző sportsérülésekre, mozgásszervi fájdalmakra és azoknak megoldására. Ez idő alatt ezt csak erősítette bennem az, hogy egyre többen fordultak hozzám tanácsért, hiszen a mozgást és sportot nem akarták feladni, azonban fájdalom gyötörte őket. Így tettem szert humánkineziológus Msc diplomám után korrektív tréneri szakmai végzettségemre.

Rehabilitációs szemléletemet aligha tudom levetkőzni a személyi edzések során, így edzéseimen sokszor találkozhatsz olyan eszközökkel, amiket mindkét területen használok (gumikötelek, dynair, bosu stb). Célom, hogy a hétköznapokon jól érezd magad a bőrödben és egy olyan test birtokában legyél, ami minden helyzetben jól funkcionál, erős és energikus.

Az edzéseken törekszem a változatosságra, így nem csak az izmokat, de az idegrendszert is jótékonyan lefárasztjuk, hogy a feladatokra való koncentrálás során ne jussanak eszedbe az elmúlt napod/heted alatt felgyülemlett gondok és végre tényleg kikapcsolódhass és magadra figyelhess. Hogyha te is akarod, én ebben segítelek téged töretlen lelkesedéssel!

+36 30 582 71 94

@euritmiamozgasmuhely

Weboldalam